Malmöfestivalen, fylla i kvadrat och förvirrat känsloliv.

Den senaste veckan kan summeras med ett ord: festival. Eller: fylla. Malmöfestivalen har kommit och gått och detsamma gäller för ett antal fyllor och baksmällor. Måndagsfylla, sorgefylla, ciderfylla, häxafylla, pinsam snefylla... Lägg till beachvolleyboll, förvirrat känsloliv, fina vänner/sambor, spelningar, regnoväder, hemliga kalas som drar fram på Malmös gator, IKEA, skräpmat, promenader hem när det börjar ljusna, och ännu fler fylleblåmärken på mina stackars knän efter att ha vimsat vilse i mina egna hoods. Har jag lärt mig nåt den gångna veckan? Ja; överanalysera inte för mycket, bestäm inte träff "vid Timbuktu-spelningen" där hela Malmö samlats med någon som inte har  någon telefon, ta inte av sandiga träningskläder inne i rummet, lägg inte de sandiga träningskläderna i sängen och framför allt; drick aldrig mer vodkadrinkar!!! 
 
 Och bildbomben kommer här:
The Hives
 
The Hives får publiken (utom tre pers..) att sätta sig ner på huk.
 
Fina Maria!
 
 
Bästa bakismaten och förmodligen det bästa luncherbjudandet i Malmö står Tusen & 2 för. 
 
Vilska och jag på kalas. 
 
Jonna visar virveln i sitt armhålehår och är allmänt snygg. 
 
Kalajs! 
 
Under Icona Pop var det blött... 
 
...och Ellinor och jag försökte oss på det där med ciderfylla. 
 
 
 
 
Robin kom på besök! 
Hängde på festival och var normala. 
 
Ok, detta är en anledning till att jag älskar Malmö - sjuka och helt crazy event. Rullande ljudanläggning, flera hundra peppade personer, en fest som rullar genom Malmö och stannar bland annat framför polishuset(!) och casinot(!!!) för att sedan hamna i nåt industriområde och pågå tills solen går upp. DET NI! 
 
 
Och småsuddiga posebilder finns det många att välja bland, väldigt kul på fyllan tydligen. 
 
Tack alla som förgyllde min vecka och förlåt till alla vars vecka jag förstörde. Vet inte varför jag skriver det här iofs, ingen läser ju min blogg, men men... Nu ska jag chilla och ser fram emot sovmorgon då jag inte vaknar bakis med ölandedräkt och med smink i hela ansiktet. LYX! Nästan lika lyxigt som att jag har en till vecka ledigt innan skolan börjar. Det här med semester är en väldigt bra uppfinning. Puss hej! 
 
 
 
RSS 2.0