Höstsvackan.

Har lite svårt att förså folk som gillar hösten. Men visst, ibland är det rätt fint. Men oftast inte. På sistone har jag mått skit och vädret har inte direkt gjort det hela bättre. Regn och kyla i kombination med mensvärk, PMS, förkylning och tråkiga händelser = rätt kasst. Det enda som lättar upp är att det är socialt accepterat att vara inomhus och se obscena mängder serier. Mitt senaste maratonsträck har innehållit Bron - såg alla avsnitt (2,5 säsong) på ungefär 3 dygn. Ändå rätt bra jobbat. Och idag har jag upptäckt Downtown Abbey. Finns många säsonger så det är bra. Okej, vad har jag gjort förutom att tjura och ha PMS på sisone då, undrar ni. Jo, detta: 
 
Testat en ny restaurang med den här snyggingen. 
 
Sett solen ett par gånger. 
 
Försökt fota Sambib åt Janas instagramkonto om bibliotek. Gick helt ärligt sådär. Ska ev lära mig photoshoppa bort cyklar, lyktstoplar, människor, orangea koner och lägga på ett *glow*. Fast det fixar ju insta! 
 
Varit på klassfest och hängt på golv. 
 
Haft långa dagar i Lund som slutat när solen gått ner. 
 
Poserat lite med min 80-talsvirvel. 
 
...därefter gett upp frisyrer för säsongen på grund av vind. 
 
Varit på Malmö Live och kollat Annika Norlin och MSO. Fick blodad tand och drog dit veckan efter för violinkonsert med MSO. Ni kan snart kalla mig kulturdam deluxe. Ska bara skaffa en Odd Molly-kofta först. 
 
Flytt stan med Moa, Rasmus och Bonnie för att traska runt i Bokskogen. 
 
Passade även på att besöka Torups slott, gå på avspärrade stigar och palla päron.
 
Och till sist har jag varit ute och firat 3-årsdag med den här gulliga. Gillar honom rätt mycket ändå! 
RSS 2.0