Istället för skog och Småland...

Helgen blev anorlunda från vad det var tänkt. Istället för att hälsa på farmor och farfar i Smålands skogar så fick vi på grund av sjukdom (farmors) hälsa på i Nyköping istället. Det blev faktiskt en väldigt lyckad helg - verkligen över förväntan. Så här var det: 
 
Inledde med att hänga i bistron (där det var Oktoberfest!) tillsammans med Frida som visade sig vara på samma tåg. Spontanhäng när det är som bäst! 
 
När vi kom fram till Nyköping hann vi äta lite mat innan vi åkte med mamma till Mälarbadet för att spela beachvolleyboll. Eller Kalle och mamma spelade beachvolleyboll medan jag promenerade Södertälje runt (kändes det som i alla fall). Så otroligt fint väder! Därefter åkte vi hem och åt middag med mormor, Uffe, Pontus och Olivia innan vi kollade på Nyköpings-boxning på TV. 
 
 Morgonen efter vaknade vi upp till en superfin dag och jag bestämde mig för att visa Kalle Nyköpings hamn. 
 
Såhär tjustigt var det! 
 
Sen åkte vi ut till Nynäs slott för att gå på marknad.  
 
Vi fikade lite i solen. Så himla varmt!  
 
Sen gick vi och handlade lite blommor på orangeriet. Har tröttnat lite på våra fönsterblommor hemma, så vi tänkte ersätta dem med några roligare.  
 
Sen var helgen slut och pappa skjutsade oss till Norrköping där vi skulle ta tåget. Såhär fint var det när vi körde mot stationen. Dör på fina himlar, fluffiga moln och skarpa skuggor. Mihihi! Slut. 
RSS 2.0