I ett hus vid skogens slut.

Julen och nyåret var hektiskt och trevligt. Jag träffade mängder med folk och det är jag väldigt glad över. Men när högtiderna var slut kändes det viktigt för mig att vara själv. Kalle och jag utnyttjade att hans föräldrar är i Thailand och har lånat ut bil och stuga till oss genom att åka ut till skogen. Sammanlagt var vi där nästan en vecka efter nyår. Så tyst, lugnt och stilla att man börjar funderar på om man lever överhuvudtaget. Eller om livet kanske ska vara just så lugnt att man kan tänka och läsa utan att bli distraherad av stadsljuden. Det som främst upptog min tankeverksamhet var dock reviewartikeln som jag lämnade in sisådär en vecka in på det nya året. Därefter var det dags att jobba extrapass på affären eftersom jag försöker knega ihop tillräckligt mycket pengar så att jag åtminstone har råd med mat efter min resa till Brasilien (dit jag åker om lite mer än en vecka!! :D). Det är alltså det som varit mitt liv på sistone: jobb och skola. Avslutar så mycket som möjligt så att jag kan vara helt ledig under mina tre veckor utomlands. När kapitel avslutas  ser en så tydligt allt som åstadkommits! 
 
Här är 3 bilder från vistelsen i de skånska skogarna:
 
Vi besökte Hovdala Slott för lite friskluft och fotografering. Kalle har gett sig i kast med min mammas analoga Olympus som jag senast använde under lektionerna i Fotografisk bild på gymnasiet. Bra att den får lite kärlek igen! 
 
Så här ser det ut ifrån köksfönstret i stugan. Det som skådas är lekstuga och Kalles mammas atteljé. 
 
På vägen hem till Malmö var vi tvungna att köra jättelångsamt pga för starkt solljus. Blev så tydligt hur vi typ levt i ett mörkt hål de senaste månaderna. 
RSS 2.0