Sommardrömmen.

Lever just i detta nu ut den perfekta sommaren. Jag har världens bästa sommarjobb där jag är ibland (väldigt sällan egentligen). Jobbet är inte speciellt slitigt, ganska välbetalt och jag har både hyggliga chefer och kollegor. När jag inte är på jobbet så njuter jag av sommaren. Springer 5 km varje morgon, smörjer in mig med spf 50, ligger i parken/på stranden/på innergården, läser böcker och löser korsord, grillar, dricker vin och umgås med vänner. Hinner liksom både ha ledigt och njuta av sommaren + jobba/känna mig produktiv. Score!
 
I lördags kom jag hem från en veckas husbilssemester i Kroatien (+ det som ligger mellan Kroatien och Sverige) med mina föräldrar. På lördag åker jag till Skottland för att dricka whisky och kolla på Harry Potter-slott. Hoho!
 
Lite bilder från juni och början av juli:
Inledde mitt arbetande sommarlov med att pröva ut bra sommarhängplatser i Malmö. Efter att ha filtat omkring på diverse gräs- och sandtäkta platser har jag kommit fram till att Ribban är svårt att slå. 
 
 
 
For sedan till Göteborg med Ellinor för att välkomna Håkan Hellström ut på scenen för första gången på väldigt länge. Vi åt sushi, hängde med Frida och Jon, bodde på småskumt B&B och 50-talsbrunchade på Egg & Milk. 
 
När jag kom hem blev jag bjuden på fondue på Elysée av min karl. Rullade hem efteråt... 
 
Har även sett diverse färggranna solnedgångar, bland annat i Småbåtshamnen. 
 
Firat midsommar och tagit årets första dopp. 
 
Utnyttjat Sommarkortet och åkt på Kiviksutflykt med fina Matilda. 
 
Hamnade på paradiscampingen precis vid Adriatiska havet i Kroatien. Kristallklart vatten, 28 grader i skuggan (spf 50), svalor som häckade i duschrummen, bergsstigar i fantasiskogen runt knuten och trevligt vinhäng med föräldrarna. 
 
Utsikt från "mitt" fönster. Inte varje dag det. 
 
Middag i solnedgång bland murgrönan. 
 
 
Rest genom små mysiga byar med kullerstensgator, smala passager och gubbar för långt ut på trottoarerna. 
 
Promenerat i pampiga parker i Salzburg. 
 
Tagit turistiga bilder med enhörningar, såklart!
 
 
Så var en helt plötsligt tillbaka på playan i Malmö med världens finaste badkruka. 
 
Sommarkvällarna här är så härliga. I måndags kväll promenerade jag utmed strandpromenaden och såg både Capoeira, Friskis & Svettis (måste börja gå!), en kille som nakenbadade och en fet nybyggd dansbana där det var stort sambaparty. På en måndag! 
 
Och igår kväll utklassade jag (typ) dessa fem grabbar på badminton innan vi grillade. Hur många män behövs för att tända en grill kan man ju fråga sig. Eller hur många grillar krävs för att engagera fem män? 
 
Hoppas ni njuter av sommaren lika mycket som jag! Pussohej! 
RSS 2.0