Grått.

Jag tror jag kommer minnas februari som en ganska grå månad - både bokstavligt och bildligt. Mycket i skolan, oroar mig över mycket, saknar vänner och familj, hänger helst inomhus och längtar obeskrivligt mycket till våren. Har skrivit in exakt tid för soluppgång samt solnedgång i kalendern för att ha på papper att ljusare och varmare dagar är på väg. Letar febrilt efter vårtecken och har börjat hitta på egna. "Kolla, nytt klotter! Klottrare målar bara när det är varmt! VÅREN KOMMER HURRA!!!". Ungefär. Detta är vad jag fördrivit tiden med medan jag väntat: 
 
Farit till Oskarshamn för att hälsa på min fina kusin Matilda och hennes katt Signe. Druckit te, lyssnat på musik och pysslat till 3-åringen Adams kalas. 
 
Hängde med trattkatten som inte fick slicka på stygn. Så fantastisk och fin! 
 
Mycket svartvitt posande blev det dagen därpå då vi testade på ortens nattliv. 
 
Vaknade upp dagen efter med en svans i fejset... 
 
Efter en jobbig vecka av sjukdom och plugg bjöds det på pizzabak i Nangijala. 
 
Provade både på livet som hipster och cool (och lite smått dragen) 80-talsbrud! 
 
Hann under helgen även med en galen Lundakväll med koridorsfest, plankning i bil genom halva stan, entimmesköer, nationsklubb och dansdansdans. 
 
Och i övrigt hänger jag mest med den här mannen. Det är precis så illa som det ser ut. Åh:ar mig över hur gulliga snedögda barn vi skulle få, tar pussbilder och lägger ut till offentligheten samt tar ogenerat bilder på både honom och hans kropp. Mitt singeljag hade varit mycket besviken. Nutidsjag rycker på axlarna och fortsätter inreda Kalles lägenhet med mina saker. Fortsättning följer.... 
RSS 2.0