Världens bästa farmor och farfar.

I helgen var jag och min pappa i Småland och hälsade på min farmor och farfar. I deras hus i Olofstorp har jag spenderat en stor del av min barndom då pappa lämnade mig hos farmor under tiden som han var "pappaledig"/skrev på sin guidebok. Att pappas missuppfattat konceptet med pappaledighet spelade inte så stor roll i och med att jag hade det hur bra som helst hos farmor. Får jämt höra historier om hur jag låg på en filt i köket, badade i badkaret eller i handfatet, lekte med mina kusiner eller gungade i slänten. I helgen blev det dock varken badkarsbadande eller filtliggande i köket, utan istället svampplockning, testkörning av farmors nya bil (hur cool är hon inte som köper ny bil som 85-åring?), kikande i fotoalbum och en massa prat. 
 
Här plockar vi svamp! Hej hej! 
 
Jag och världens gulligaste farmor och farfar <3
 
Min farbror Lars som ung - rena rama svärmorsdrömmen! 
 
Pappa rockar hipster-looken när han tar examen från universitetet. Tydligen hade han slagit vad med programrektorn om någonting, och sagt "om det blir så äter jag upp min hatt!". På examensdagen, då pappa förlorat vadet, kallade rektorn upp honom, gav honom en hatt och bad honom ta sig en tugga. Farmor gick och hämtade hatten, som hade bitmärken i kanten. 
 
Min kusin Matilda som gullig lucia! 
 
Min mamma som också fixar hipster-looken rätt bra (numera rockar jag den tröjan här nere i Malmö) och min gulliga lillebror. Tycker han ser ut lite som Mårten Gås <3
 
Farmor och farfar till höger och pappa i mitten av brorsorna. Så fina!
RSS 2.0